previous image button
next image button
close fullscreen container

Nekustamā īpašuma atrašanās vieta

Pilsēta: Rīga
Objekta veids: Birojs
Papildus informācija: Nepieciešama 4 aprīkotu darba vietu (pastāvīgi pieejamu, vēlams vienkopus izvietotu) noma kopstrādes vai individuālās telpās ar pieejamu atsevišķu sanāksmju telpu. Atrašanās vieta - Rīgas pilsētas Centra rajona vai Vidzemes priekšpilsētas administratīvā teritorijā. Priekšroka lielākajai piedāvātajai platībai m2 korelācijā ar pārējo prasību atbilstības izvērtējumu.
Nokopēts
Nomāt paredzētie īpašumi
Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: 16.12.2022
Plānotais līguma darbības termiņš: 02.01.2023-01.01.2026

Informācija par publicējošo organizāciju

Dabas aizsardzības pārvalde
Reģ.nr: 90009099027
E-pasts: pasts@daba.gov.lv
Tālrunis: 67509545

Kontakti

Dabas aizsardzības pārvalde
Vārds uzvārds: Iveta Biseniece
Tālrunis: 27874738
E-pasts: iveta.biseniece@daba.gov.lv

Vēlamais tehniskais stāvoklis

1. Telpām ir jābūt tādā stāvoklī, lai nevajadzētu ieguldīt līdzekļus pirms ievākšanās tajās un lai tās atbilstu normatīvajos aktos noteiktajām prasībām par administratīvo telpu iekārtojumu. 2. Ēkai jāatbilst Ēku energoefektivitātes likuma 4. pantā noteiktajām energoefektivitātes minimālajām prasībām. 3. Pieejama atsevišķa sanāksmju telpa (viena vai vairākas) – līdz 10 dalībniekiem, vismaz 4 stundas mēnesī uz vienu aprīkoto darba vietu, laikā no 8.00-18.00. 4. Telpās ir iespējams uzturēt atbilstošu mikroklimatu - pieslēgt un atslēgt apkuri atkarībā no gaisa temperatūras,- ierīkota ventilācijas sistēma un kondicionieris. 5. Nodrošināta un iekļauta maksā elektroenerģijas piegāde, ar strāvas stiprumu ne mazāku par 20 A. 6. Pieejams sanitārais mezgls (pastāvīgi) - tualete ar izlietni, vēlams dušas telpa, nodrošināts aukstais un karstais ūdens un kanalizācijas sistēma. 7. Telpas ir aprīkotas atbilstoši ugunsdrošības noteikumiem. 8. Telpas ir aprīkotas ar apsardzes sistēmu. 9. Kopstrādes telpu gadījumā nodrošināta personalizēta piekļuve (ar piekļuves kartēm vai citādu uzskaiti).

Citas prasības, tai skaitā specifiskas prasības telpām

1. Telpām ir jābūt ērti pieejamam apmeklētājiem un nodarbinātajiem, tai skaitā lietojot sabiedrisko transportu, it īpaši tramvaju un vilcienu (Rīga-Sigulda). 2. Interneta pieslēgums (pastāvīgi): bezvadu wi-fi internets ar pieslēguma līnijas ātrumu ne mazāk kā 30 mbit/s augšupielādes un lejupielādes virzienā. 3. Printeris, skeneris un kopētājs (pastāvīgi), vismaz 200 melnbaltas A4 lapas uz vienu aprīkoto darba vietu mēnesī. 4. Nodrošināta atkritumu šķirošana un izvešana (pastāvīgi un vismaz reizi nedēļā). 5. Pieejama virtuves zona ar inventāru (trauki, kafijas aparāts, tējkanna, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna utt.) (pastāvīgi). 6. Pieejama atpūtas zona un nodalīta kabīne telefona sarunām (pastāvīgi). 7. Nodrošināta regulāra telpu uzkopšana (vismaz reizi nedēļā). 8. Iespēja, ja nepieciešams, atsevišķi iegādāties lietošanā stāvvietu vismaz četrām automašīnām, aprīkotu ar elektromobiļu uzlādes staciju. 9. Iekļauta maksa par nekustamā īpašuma nodokli. 10. Piedāvājumā iekļauj informāciju, kas ir noteikta Ministru kabineta 2013. gada 29. oktobra noteikumu Nr. 1191 “Kārtība, kādā publiska persona nomā nekustamo īpašumu no privātpersonas vai kapitālsabiedrības un publicē informāciju par nomātajiem un nomāt paredzētajiem nekustamajiem īpašumiem” 11. punktā. 11. Piedāvājumus iesniedz papīra formātā adresē Dabas aizsardzības pārvalde, Baznīcas iela 7, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 vai noformētus kā elektronisku dokumentu - uz e-pastu: pasts@daba.gov.lv.